Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging – ‘groene’ beauty.

Ben milieubewust, hoe verrukkelijk kan dat zijn!

Natuurlijke schoonheidsproducten zijn belangrijk voor u en de aarde. En dankzij uw Enagic water ioniserende machine, hoeft u niet uw prachtige, jeugdige haar en huid op te offeren voor groene producten!

Dezelfde machine die je gezond en gehydrateerd houdt, kan u mooi en schoon  houden aan de buitenkant. U hoeft niet langer te vertrouwen op de chemische-beladen haar en beauty producten, die van invloed zijn op niet alleen u maar ook het milieu.

Enagic heeft veel nuttige tips en recepten om uw eigen huidverzorgings-, haar-, geur- en schoonheidsproducten te maken. Daarmee heeft Enagic een weg voor u gebaand om uw milieubewuste zelf te laten ontwaken.

Ontdek wat het betekend om Mooi en Natuurlijk te zijn met Kangen Water!

Mooi en tegelijkertijd milieubewust zijn, een nieuwe benadering voor Huidverzorging

Voelt uw huid soepel, gezond en zacht aan? Geniet u van een mooie huid die de hele dag lang goed gevoed blijft?

Veel mensen geven te veel geld uit aan dure reinigingsmiddelen, lotions, en andere huid verzorgingsproducten. Men grijpt te snel naar een ander merk in hun zoektocht naar een gezonde, gehydrateerde huid. Misschien is het tijd om een kijkje nemen op het etiket.

De Environmental Working Group (EWG) heeft gemeld dat de Amerikaanse Food and Drug Administration bijna 90% van alle huid zorg en schoonheidsproducten op de Amerikaanse markt niet heeft geëvalueerd. Ondertussen, bevatten de meeste huidverzorgingsproducten petrochemische stoffen, synthetische geurstoffen, parabenen (chemische conserveringsmiddelen) en chemische vulstoffen 1*.

Het is niet langer modieus om ingrediënten uit de natuur te gebruiken voor een gezonde gloed. En terwijl sommige verantwoordelijke bedrijven zijn overgestapt op biologische landbouw en duurzame processen, gebruiken veel schoonheid bedrijven nog steeds slechte ingrediënten die het milieu afbreken.

Gelukkig, IS een gezonde huid mogelijk met natuurlijke ingrediënten zoals Enagic Beauty Water (licht zuur Water)! Met slechts een druk op de knop, zal uw Enagic machine water ioniseren dat kan helpen om uw huid jong, schoon en ruim gehydrateerd te houden.

Zorg voor uw zuurmantel

Sinds de late 20e eeuw is er uitgebreid onderzoek gedaan naar en men heeft de chemie van de buitenste laag van de huid uitvoerig bestudeerd 2*.

Meer dan honderd jaar van medische studies hebben aangetoond dat de externe laag van uw huid zuur is, variërend van pH 4.4 tot 5,9. Er wordt verondersteld dat deze “zuurmantel” fungeert als een barrière, of bescherming tegen ongewenste bacteriën en andere micro-organismen die uw lichaam binnen willen dringen. Als u een neutrale of alkalische stoffen op uw huid aanbrengt, kan deze zuurmantel worden aangetast.

Beauty Water (pH6) is een prachtige, zacht samentrekkend water (astringent) voor uw huid dat kan helpen de juiste pH niveau van uw zuurmantel ondersteunen. Gewoon door uw gezicht te spoelen en te wassen met Beauty Water, in plaats van gechloreerd leidingwater, kunt u elke dag genieten van een schone en gezonde huid.

U kunt Beauty Water niet alleen gebruiken om uw lichaam te wassen, maar u kunt het ook gebruiken om een milieuvriendelijke huid verzorgingsproducten te maken! Met de natuurlijke verstevigende kwaliteiten van Beauty Water maakt u een prachtige geurige hydraterende stuk zeep. Klik hier voor de volledige Beauty Water Soap recepten.

Als uw huid een extra vocht boost nodig heeft, koop dan geen kant en klare lotion, maar kies in plaats daarvan voor uw eigen zelfgemaakte Beauty Water Lotion. Deze natuurlijk geurende lotion houdt uw huid gehydrateerd met Beauty Water, en is ook nog vriendelijk voor het milieu.

Klik hier voor de volledige Beauty Water Soap recepten.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om prachtig, schoon, gezond en milieubewust te leven.

Ontdek een jeugdige en goed gehydrateerd lichaam met Enagic. Begin vandaag.

Wat kost het om te ruiken als een beroemdheid?

Alsof de 3100 chemische ingrediënten die gevonden zijn in populaire parfums nog niet erg genoeg waren, heeft de Campagne Voor Veilige Cosmetica en EWG (The Environmental Working Group) onderzocht dat er 38 “geheime chemicaliën” in uw favoriete geuren zitten. 3*

Deze geheime ingrediënten zijn niet vermeld op de etiketten van de parfumflesjes, maar ze zijn er, ze zijn niet-gereglementeerde, en velen van hen moeten nog worden onderzocht voor veiligheid. Onder de verborgen chemische stoffen zijn sommige geassocieerd met hormoon verstoring, allergische reacties, astma, hoofdpijn, huidaandoeningen en zelfs lichaamsweefsel schade. 3*

Maar de potentiële schade eindigt niet op uw huid. De ingrediënten van parfums en colognes komen in de afvoer, via riolen, en uiteindelijk terecht in onze waterbronnen. De aanwezigheid van HHCB, de meest voorkomende chemische bestanddeel voor geuren, is sinds gevonden in rivier en meer sedimenten 1979. 4*

Je moet een hoge prijs betalen om te ruiken als je favoriete beroemdheid. De ingrediënten zijn ver van de natuur, en ze leiden niet naar een gezonder u en een gezondere aarde.

Ruik sensationeel met Kangen Water!

Gelukkig kun je weelderiger en lekkerder ruiken als ooit tevoren. Dankzij uw harde werk, kunt u een natuurlijke bloemengeur hebben uit uw eigen groene tuin! Een heerlijke zelfgemaakte Beauty Water Parfum recept vindt u op de persoonlijke verzorging recepten pagina.

Spuit geen chemische stoffen meer op uw huid om lekker te ruiken. Wees slim en draag een milieuvriendelijkere geur met Enagic!

Haarverzorging met Kangen Water.

Verzorgen van je Haar.

Wanneer was de laatste keer dat u gekeken heeft naar de lange lijst van ingrediënten op het etiket van uw favoriete shampoo? Terwijl het onderzoek nog steeds wordt gedaan om te testen hoeveel onze huid absorbeert, moeten we voorzichtig te werk gaan bij het kiezen van welke producten we op onze huid en hoofdhuid gebruiken.

Een recente studie door de Environmental Working Group (EWG) vond de aanwezigheid van 16 chemische stoffen die gebruikt worden in cosmetica, lichaams- en haar- verzorgingsproducten, in bloed- en urine monsters van twintig tiener meisjes. 5*

Waarom wil je op je externe lichaam andere producten gebruiken dan milieuvriendelijke en biologische producten, als je weet dat je huid de gevaarlijke chemische ingrediënten kan absorberen?

De chemicaliën en additieven in zeep en shampoos zijn niet alleen schadelijk voor u, maar ook voor het milieu. De Canadese federale regering heeft twee van deze silicium gebaseerde chemicaliën (genoemd D4 en D5) aangeduid als giftig. Deze twee toxines, oftewel giftige stoffen, die gevonden zijn in shampoo, zeep, verven en kunststoffen, zijn niet alleen een risico voor de menselijke gezondheid, maar ook van invloed op wilde dieren en de natuur, wanneer ze in grote hoeveelheden in het milieu terecht komen. 6*

De Amerikaanse EWG heeft verklaard dat 1 uit elke 7 cosmetische en haar verzorgingsproducten D4 of D5 7* bevatten. Terwijl de Canadese regering hard werkt aan deze gevaarlijke chemische stoffen, heeft de Amerikaanse regering nog niet als vergiftig betiteld of zelfs op geen enkele manier iets geregeld om deze giftige stoffen te verbieden.

Dus, terwijl uw douche een geweldige plek kan zijn om te ontspannen, zou het moeilijk zijn om te kunnen ontspannen wanneer je je realiseert hoeveel chemicaliën je over je lichaam aan het gieten bent en tegelijkertijd het milieu aan het vergiftigen bent.

Enagic heeft goed nieuws voor u!

U hoeft niet de toevlucht te nemen tot chemische-beladen shampoos en zeep. Vandaag kunt u aanspraak maken op mooi, gehydrateerd haar en de huid met Enagic Beauty Water.

Beauty Water is gezond voor u huid en hoofdhuid op vele manieren:

1.Beauty Water ondersteunt de licht zure buitenlaag van uw huid.

1.Beauty Water gebruiken om je haren af te spoelen zonder chloor wat in kraan/leidingwater voorkomt.

1.Beauty Water kan gebruikt worden om een chemicaliën vrije shampoo te maken.

U kunt uw haar iedere dag wassen zonder u zorgen te maken wat het effect is op uw huid, haar en de natuur.

Probeer het zelfgemaakte, helemaal natuurlijke Beauty Water shampoo recept. U kunt zelf kiezen welke esthetische olie en kruiden u toe wilt voegen, zodat uw geur altijd uniek zult zijn. Kijk hier voor het shampoo recept en andere fantastische persoonlijke verzorging recepten!

U kunt ook uw eigen natuurlijke Beauty Water Conditioner maken.

Dit eenvoudige recept helpt afval- en waterverontreiniging te verminderen door uw in de winkel gekochte, chemische gevulde conditioner te vervangen door een conditioner met 100% natuurlijke producten.

U zult versteld staan hoe schoon, gehydrateerd, en prachtige uw haar zult aanvoelen na het maken van uw eigen Beauty Water Shampoo en Conditioner.

En vergeet niet om altijd uw oude shampoo flessen te recyclen. U kunt ze gebruiken om uw 100% natuurlijke Beauty Water Shampoo in te doen. Versier de fles met uw eigen “label” en een lijst van de ingrediënten. Geef de shampoo cadeau om andere mensen in contact te laten komen met een groener leven met Kangen Water! U kunt ook gerecyclede shampoo flessen gebruiken voor Enagic afwasmiddel, wasmiddel, schoonmaakmiddel, etc.

Heb plezier, ben creatief en leef een Groener leven met Enagic!

_____________________________________________________________________________

1* www.thegreendirectory.com.au/body-and-skin-care/body-skin-care.html

2* Schmid, M.H and H.C. Korting, “The Concept of the Acid Mantle of the Skin: It’s Relevance for the Choice of Skin Cleansers”, Dermatoloty 1995; 191: 276-280.

3* www.ewg.org/notsosexy and www.safecosmetics.org

4* www.ewg.org/news/synthetic-fragrances-perfume-lake-sediments

5* www.ewg.org/reports/teens

6* www.ctv.ca/CTVNews/Health/20090203/chemical_regulations_090203/

7* www.greenliveforever.com/healthy-news/journal/d4-and-d5-siloxanes-2-common-cosmetics-ingredients-has-declared-to-be-toxic

Vraag naar onze gratis demo avonden!

Stuur een e-mail naar: info@KangenWater.Helpt.nl

Reacties zijn gesloten.