5 Soorten Water

Optimaliseer je leefstijl met Kangen Water®!

De krachtige Enagic® water ioniseer machines produceren tot 5 verschillende soorten water. Water dat veel voordelen voor je gezondheid kan hebben. Je zult versteld staan van de veelzijdigheid van deze opmerkelijk en geavanceerde Enagic® machines!

Door een eenvoudige druk op een knop maak je 5 verschillende soorten water, voor diverse doeleinden.

 

 

Kleur 11.5 72 DPI1 Sterk Alkalisch Water pH 11,5

> Geen drinkwater

Sterk Alkalisch Water pH 11,5 zorgt voor hygiëne in je dagelijkse leven. Het heeft een sterk vetoplossend vermogen en is toepasbaar in voedselbereiding, voor het verwijderen van pesticiden, om vlekken te verwijderen en om mee schoon te maken en af te wassen zonder gebruik van schadelijke of chemische stoffen.

 

Groenten 72 DPIBereiding van voedsel

Het verwijdert de pesticiden van groenten en fruit.

 

 

Schoonmaken

Snijplank 72 DPI

Het reinigt snijplanken en vaatdoeken. Geschikt voor reiniging van olie en vuil, maar ook voor algemene reiniging in het huis.

 

 

 

Koffiekop VlekVlekken verwijderen

De extra kracht en absorptievermogen van pH 11,5 verwijdert koffie-, olie- en vetvlekken met gemak. Het is ook zeer geschikt voor het reinigen van het toilet.

 

 

Lichaam

Lichaam Man 72 DPI

Plaatselijke therapie! Met een ORP van -700 mV is pH 11,5 hypoallergeen en sterk ontstekingsremmend. Het blijkt effectief bij de behandeling van o.a. psoriasis, artritis, sportblessures, gewrichtspijn, acne, zonnebrand,  insectenbeten, zwellingen en infecties.

 

 

 

 

Kleur 8.5-9.5 72 DPI2 Kangen Water® pH 8,5 – 9,0 – 9,5

> Drinkwater

Dit type water is perfect om te drinken, gezond om mee te koken, te tuinieren en zoveel meer!

 

Drinken Glas 72 DPIDrinken

Drink Kangen Water® gedurende de hele dag. Velen ervaren de geur, smaak en consistentie als aangenaam; het is makkelijk drinken.

 

 

Bereiding van voedsel

Maak groenten schoon en verbeter de smaak ervan door te koken in Kangen Water®.

 

 

Koffie KopKoffie en thee

Je zult versteld staan van de prachtige kleur, smaak en aroma van koffie of thee bereid met Kangen Water®. Je kunt zelfs gebruik maken van minder koffie of thee en je behaalt nog steeds een volle, rijke smaak door de extraherende kracht van dit Kangen Water®.

 

 

Soepen en stoofschotels

Soep 72 DPI

Kangen Water® trekt het aroma uit de ingrediënten, zodat ze mals en sappig smaken. Daarom heeft het eten niet zo veel kruiden nodig en overtollig zout kan worden vermeden.

 

 

Plant 72 DPIPlanten

Kangen Water® stimuleert de groei en de uitstraling van planten en verbetert de ontwikkeling van de kiemplant.

 

Kleur 7 72 DPI3 Neutraal Water pH 7,0

> Drinkwater

Neutraal Water is wel gefilterd maar niet micro geclusterd en niet geïoniseerd. Het is heerlijk drinkwater dat geschikt is voor de bereiding van babyvoeding en voor het innemen van medicijnen.

 

Baby Fles 72 DPIBabyvoeding

Gebruik Neutraal Water voor de bereiding van babyvoeding.

 

 

Kleur 6 72 DPI4 Beauty Water pH 5,5 – 6,0

> Geen drinkwater

Dit licht zure water, oftewel Beauty Water, wordt gekenmerkt door haar adstringerende effecten (samentrekken van de huid) en is dus heel erg gezond voor het hydrateren van je huid.

Het is heel goed voor de gevoelige of probleemhuid, zoals psoriasis, huiduitslag, eczeem of een droge huid. Het is geweldig te gebruiken voor lichte reinigingen, hygiëne en schoonheidsverzorging, voor de gezondheid van je huisdier en zelfs om bevroren voedsel de volle smaak te laten behouden!

 

Vrouw Gezicht WassenGezichtsreiniging

De adstringerende eigenschappen van Beauty Water zijn effectief in de verstevig-ing van je huid. Dep met Beauty Water de huid en laat het drogen. Dit water is ook uitstekend als een toner en voor gebruik na het scheren.

 

Haarverzorging

Vrouw Haren Wassen

Gebruik dit water na het wassen van je haar in plaats van een conditioner. Het vermindert klitten en brengt een stralende glans op je haar. Doe Beauty Water in een sprayfles en spray je haar en je gezicht  ermee als je onderweg bent.

 

Olivier - KLEIN 72 DPI_SMALLDierverzorging

Spray je huisdier in met dit water en borstel daarna de vacht voor een zacht en glanzend resultaat.

 

 

SchoonmakenVloer Schoonmaken

Verwijder vuil van hardhouten vloeren, keramische tegels, etc. zonder kleverige resten achter te laten.

 

 

VisDiepvriesvoedsel

Spray voedingsmiddelen bij het invriezen in met licht zuur water, zodat het voedsel (ook vis en garnalen) na het ontdooien niet z’n smaak verliest.

 

 

Kleur 2.5 72 DPI5 Sterk Zuur Water pH 2,5

> Geen drinkwater

Dit water heeft de eigenschap om sterk te ontsmetten. Gebruik het Sterk Zuur Water om je keukengerei, snijplanken en werkbladen mee schoon te maken en vrij te houden van bacteriën. Ook je handen desinfecteren is heel eenvoudig met pH 2,5. Dit water kan ook worden gebruikt voor commerciële reinigingen.

 

Snijplank Met MesSchoonmaken en desinfecteren

Desinfecteer er messen, snijplanken en vaatdoeken mee. Met dit Sterk Zuur Water reinig en desinfecteer je grondig je badkamer, je keuken of zelfs het hele huis.

 

HygiëneTandenborstel

Desinfecteer je handen, je tandenborstel of gebruik het als mondspoeling. Zet voor het gemak een sprayfles met pH 2,5 in je badkamer.

 

 

 

Bejaarde Vrouw In BedCommerciële schoonmaak

Schoonheidssalons, kapsalons, scholen, crèches, restaurants, kantoren, dierenwinkels, verpleeghuizen en ook andere bedrijven en instellingen profiteren optimaal van het gebruik van Sterk Zuur Water.

 

 

LichaamPsoriasis Hand

Gebruik het antibacteriële pH 2,5 water voor verschillende huidklachten: schimmels, (open) wonden, zweren, doorligwonden, gangreen (koudvuur), wratten, acne, voetschimmel, psoriasis, candida. Het werkt ook als keelspray tegen keelpijn, parodontitis, aften en als mondspoeling na het tandenpoetsen.

 

Kortom: het Enagic® ionisatie apparaat produceert water voor multifunctioneel en dagelijks gebruik.

 

 

Problemen met veelgebruikte andere soorten waters

 


Kraan WaterKraanwater

Kraanwater is een gezondere optie dan frisdrank. Maar volgens de Environmental Working Group, zijn er 315 verontreinigende stoffen in Amerika’s leidingwater water sinds 2004 en meer dan de helft van deze verontreinigende stoffen zijn volledig ongereguleerd en zijn volledig legaal bij de overheid. 1*

Door de hoge mate van besmetting, begint het publiek de kwaliteit van het kraanwater in te zien en vraagt zich af of het veilig genoeg is om het te drinken. Op basis van deze feiten, is het geen wonder dat de vraag naar Kangen Water voortdurend toeneemt.


Flessen WaterFlessenwater

Gebotteld water is niet perse gezonder dan kraanwater en toch het kost nog veel meer! Hoewel geassocieerd met gezond water, is gebotteld water niet gegarandeerd gezonder dan kraanwater. Vaak het enige verschil is de toegevoegde mineralen die geen bewezen voordelen voor de gezondheid.

Uit een vier jaar durend onderzoek door de Natural Resources Defense Council blijkt dat 1/3 van de geteste flessenwater verontreiniging bevat, die de toelaatbare grenzen overschrijdt. Gebotteld water kan ook enigszins zuur zijn, wat de pH-balans in uw lichaam kan beïnvloeden. Ten slotte is de milieu-impact die veroorzaakt wordt door de productie en de verwijdering van plastic flessen schadelijk voor ons ecosysteem. 2*

Wist je dat alleen al in Amerika zoveel olie nodig is voor de productie van waterflessen, dat er een miljoen auto’s een jaar lang op kunnen rijden!?

 


Water GlasOmgekeerde Osmose Water/Reverse Osmosis Water

Omgekeerde osmose is een filtering proces dat effectief kan zijn in gebieden die geen behandeld leidingwater krijgen en wordt vaak gebruikt in gebotteld water voorzieningen. Het probleem met dit proces is dat de gevaarlijke chemische stoffen zoals pesticiden, herbiciden, en chloor moleculair kleiner zijn dan water en daardoor niet door het filter wordt tegengehouden. Omgekeerde osmose verwijdert gezonde, natuurlijke water mineralen. Deze mineralen zorgen niet alleen voor een goede smaak, ze hebben ook een vitale functie voor het lichaam. Wanneer deze mineralen eruit gefilterd worden, kan het water ongezond zijn. Ook wordt ongeveer 2 tot 3 liter water verspild voor elke liter gezuiverd geproduceerd osmose water.


Product MachinesInnovatieve Water Technologie

Enagic® produceert diverse High Tech water machines, elk met onderscheidend en moderne kenmerken. Met behulp van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en Japanse superieure vakmanschap, heeft Enagic® de hoogste standaard productlijn voor alkalisch water ioniseer machines ontwikkeld. Je kunt de machine uitkiezen die het beste bij je past.

 

_____________________________________________________________________________

1* http://www.ewg.org/tap-water/home

2* http://www.nrdc.org/water/drinking/bw/chap3.asp

 

Deel dit met je vrienden:

Reacties zijn gesloten.