Andere soorten waters

 

Kraan WaterKraanwater

Kraanwater is een gezondere optie dan frisdrank. Maar volgens de Environmental Working Group, zijn er 315 verontreinigende stoffen in Amerika’s leidingwater water sinds 2004 en meer dan de helft van deze verontreinigende stoffen zijn volledig ongereguleerd en zijn volledig legaal bij de overheid. 1*

Door de hoge mate van besmetting, begint het publiek de kwaliteit van het kraanwater in te zien en vraagt zich af of het veilig genoeg is om het te drinken. Op basis van deze feiten, is het geen wonder dat de vraag naar Kangen Water voortdurend toeneemt.


Flessen WaterFlessenwater

Gebotteld water is niet perse gezonder dan kraanwater en toch het kost nog veel meer! Hoewel geassocieerd met gezond water, is gebotteld water niet gegarandeerd gezonder dan kraanwater. Vaak het enige verschil is de toegevoegde mineralen die geen bewezen voordelen voor de gezondheid.

Uit een vier jaar durend onderzoek door de Natural Resources Defense Council blijkt dat 1/3 van de geteste flessenwater verontreiniging bevat, die de toelaatbare grenzen overschrijdt. Gebotteld water kan ook enigszins zuur zijn, wat de pH-balans in uw lichaam kan beïnvloeden. Ten slotte is de milieu-impact die veroorzaakt wordt door de productie en de verwijdering van plastic flessen schadelijk voor ons ecosysteem. 2*

Wist je dat alleen al in Amerika zoveel olie nodig is voor de productie van waterflessen, dat er een miljoen auto’s een jaar lang op kunnen rijden!?


Water GlasOmgekeerde Osmose Water/Reverse Osmosis Water

Omgekeerde osmose is een filtering proces dat effectief kan zijn in gebieden die geen behandeld leidingwater krijgen en wordt vaak gebruikt in gebotteld water voorzieningen. Het probleem met dit proces is dat de gevaarlijke chemische stoffen zoals pesticiden, herbiciden, en chloor moleculair kleiner zijn dan water en daardoor niet door het filter wordt tegengehouden. Omgekeerde osmose verwijdert gezonde, natuurlijke water mineralen. Deze mineralen zorgen niet alleen voor een goede smaak, ze hebben ook een vitale functie voor het lichaam. Wanneer deze mineralen eruit gefilterd worden, kan het water ongezond zijn. Ook wordt ongeveer 2 tot 3 liter water verspild voor elke liter gezuiverd geproduceerd osmose water.


Product MachinesInnovatieve Water Technologie

Enagic produceert diverse High Tech water machines, elk met onderscheidend en moderne kenmerken. Met behulp van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en Japanse superieure vakmanschap, heeft Enagic de hoogste standaard productlijn voor alkalisch water ioniseer machines ontwikkeld. Je kunt de machine uitkiezen die het beste bij je past.

 

_____________________________________________________________________________

1* http://www.ewg.org/tap-water/home

2* http://www.nrdc.org/water/drinking/bw/chap3.asp

 

Deel dit met je vrienden:

Reacties zijn gesloten.