Experts aan het woord

Wat zeggen experts over alkalisch Water?

Onze lichamen functioneren het beste als ze niet te zuur en niet te alkalisch zijn. Jammer genoeg zijn de meeste lichamen te zuur door het eten en drinken maar ook door (psychische) stress en verontreiniging.

pH Balanskaart - JeePee 72 DPIDe zuurgraad wordt gemeten in pH op een schaal van 0 tot en met 14, waarbij 0 zeer zuur is en 14 zeer alkalisch. Neutraal is pH7. Ons bloed systeem werkt er altijd aan om de pH-waarde tussen de pH 7,35 en 7,45 te houden. Door alkalisch water te drinken wordt het lichaam geholpen om een gezonde pH-waarde te behouden.

Groenten en fruit zijn alkalische voedingsmiddelen, maar alle andere gangbare levensmiddelen zijn zuur producerend. Stress, roken, alcohol en een sedentaire levensstijl (hangen op de bank, weinig beweging, etc.) werken eraan mee om het lichaam zuur te maken.

Hoe kun je dan de schadelijke, zure stoffen in het lichaam verminderen?

Om het lichaam meer alkalisch te laten worden kunt je 80% alkalisch voedsel (groenten en fruit) en 20% zuur voedsel (granen enz.) eten; of door het aan te vullen met alkalische stoffen (zoals groentesappen, in het bijzonder bieten, wortel en groen). Het nadeel hiervan is dat deze diëten lastig te volgen zijn en op den duur gaan vervelen. De makkelijkste methode om je lichaam alkalischer te maken is alkalisch water te drinken. Het product van alkalisch water ioniseer machines.

 

Experts aan het woord:

 

Dr. Leonard Horowitz in Aids and EbolaBoek 16

Internationale studies laten zien dat bevolkingsgroepen die geen ziektes hebben zoals kanker, alkalisch water drinken met een hoog pH gehalte. Nadat alle mogelijke risicofactoren werden overwogen en eruit gefilterd werden, werd het duidelijk dat zij water drinken met een pH van 9,0 tot 10.0.

 

 

 

Dr. Sherry Rogers, auteur van Detoxify or DieBoek 14

Alkalisch water verwijderd de zure afvalstoffen uit het lichaam. Na het zorgvuldig bestuderen van de resultaten van het onderzoek dat gehouden werd en de adviezen die ik gegeven heb aan honderden mensen, ben ik ervan overtuigd dat vergiftiging in de vorm van zure afvalstoffen de primaire oorzaak van degeneratieve ziekte is.

 

 

Dr. Theodore Baroody in Alkalize or Die.Boek 10

 

Ik ben van mening dat de manier waarop de gezondheidsdeskundigen hun gezondheid aanpakken in de komende jaren, drastisch zal veranderen door geïoniseerd alkalisch water.

 

 

 

 

Dr. Robert Atkins, bekend auteur, gezondheids en dieet expert.Boek 6

De cellen en de lichaamsvloeistoffen van de meeste mensen, zijn veel te zuur. Dit kan een hoop gezondheidsproblemen veroorzaken. Het voorkomt dat je lichaam neutraliseert en dat de schadelijke, giftige stoffen niet worden verwijderd. Hierdoor ben je meer vatbaar voor de schadelijke van zuurstof vrije radicalen die in de cellen komen, wat tot kanker en andere ziekten leidt.

 

 

Dr. William Kelley, College of Metabolic Medicine, auteur van: Cancer Cure.Boek 5

Alkalisch water dat door een water ioniseer machine wordt geproduceerd is de belangrijkste vooruitgang in de gezondheidszorg sinds Sir Alexander Flemings ontdekking van de penicilline.

 

 

 

Susan Lark, M.D. in The Chemistry of Success.Boek 3

Het lichaam met een alkalisch toestand in vrijwel al onze cellen en weefsels, kunnen maximale prestaties en optimale gezondheid handhaven. Het drinken van minimaal 6 glazen alkalisch water per dag, helpt je om het lichaam te neutraliseren van een te zuur lichaam.

 

 

 

Dr. Keith Morishita, The Hidden Truth of Cancer.Boek 17

Als het bloed een zuurdere waarde ontwikkelt, moeten deze overtollige zure afvalstoffen ergens anders in het lichaam worden gestort. Als dit ongezonde proces jaar na jaar door blijft gaan, dan neemt de zuurgraad van deze gebieden gestaag toe en beginnen cellen te sterven. Andere cellen in het getroffen gebied kunnen overleven door abnormale cellen te worden. Dit zijn de zogenaamde kwaadaardige cellen. Dit is het begin van kanker. Moderne geneeskunde behandelt deze kwaadaardige cellen alsof ze bacteriën en virussen zijn. Deze geneeskunde maakt gebruik van chirurgie, chemotherapie en straling om kanker te behandelen. Geen van deze behandelingen zal helpen als het lichaam zuur blijft.

 

Ray Kurzweil and Dr. Terry Grossman, M.D. in Fantastic Voyage: live long enough to live forever.Boek 4

Er zijn twee strategieën die je kunt gebruiken om te herstellen van je alkalische lichaamsreserves die nodig zijn voor ontgiften en het vernietigen van zuurstof vrije radicalen:

  • Vermijd onverteerbare zuren. Deze zijn te vinden in frisdrank, met name Cola.
  • Drink alkalisch water. Metabole processen maken zure afvalstoffen, dus het is noodzakelijk om te herstellen van je alkalische reserves. Een effectieve manier om dit te bewerkstelligen is alkalisch water drinken.

 

Anthony Robins, auteur van Awaken The Giant WithinBoek 13

Maak je lichaam alkalisch en leef een gezonder, een meer geactiveerd en uiteindelijk meer vervullend leven. Het zuur-alkalisch evenwicht is van wezenlijk belang voor onze fysieke gezondheid. Als je stopt met je oude eetgewoontes, dan zul je automatisch terugkeren naar je echte zelf. Gevuld met vitaliteit en energie dat je wenst en verdient.

 

 

Sang Whang, auteur van Jonger door ontzurenBoek 11

 

 

 

 

 

(oude titel: De weg terug naar de jeugd)Boek 12

Geen science fiction, maar een wetenschappelijk feit! Dit boek is de eerste wetenschappelijke verklaring van het verouderingsproces en hoe dit terug te draaien. De voedingsstoffen die wij aan onze cellen leveren branden met zuurstof en worden daarna zure afvalstoffen als ze energie aan ons lichaam hebben gegeven. Het lichaam doet haar best om zich te ontdoen van deze zure afvalstoffen via de urine
en transpiratie. Door onze levensstijl, voeding en het milieu voorkomt het dat ons lichaam zich ontdoet van alle afvalstoffen die worden aangemaakt. Geleidelijk hopen deze overgebleven zure afvalstoffen zich ergens in ons lichaam op. Aangezien zuur bloed stolt, wordt de omloop van het bloed in de afval gebieden verminderd, waardoor alle soorten van degeneratieve ziekten zich ontwikkelen. Het verouderingsproces wordt door de auteur gedefinieerd als de ophoping van niet-verwijderde zure afvalstoffen in het lichaam. Volgens deze theorie is de vermindering van het opgehoopte afval het omgekeerde van veroudering, dus verjonging. (Vandaar de titel De weg terug naar de jeugd en Jonger door ontzuren) Dit boek legt uit hoe sommige van de volwassen degeneratieve ziekten worden veroorzaakt door teveel zure afvalstoffen en beschrijft de werking van verschillende wetenschappelijke apparaten en methoden om deze afvalstoffen zonder enige schadelijke bijwerkingen te verwijderen. Deze apparaten en methoden worden zeer veel gebruikt in Japan. Alkalisch water machines (water ioniseer machines) bestaan in Japan al meer dan 40 jaar en worden in vele ziekenhuizen gebruikt.

 

 

Bronvermelding

“The Enzyme Factor”

door: Dr. Hiromi Shinya, MD

“Alkalize or Die”

door: Theodore Baroody

“What Every Athlete Needs to Know About Restructured Ionized Water”

door: Wade Lightheart, CSNA

“The Miraculous Properties of Ionized Water”

door: Bob McCauley

“Secrets of An Alkaline Body”

door: Annie and David Jubb

“The Water Puzzle And The Hexagonal Key”

door: Dr. Mu Shik Jhon

“Your Body’s Many Cries For Water”

door: F. Batmanghelidi, MD

Officiele website van Enagic Kangen Water: www.Enagic.com

Reacties zijn gesloten.