Huishouden

Een ‘groener’ milieuvriendelijk’ huis.

Een milieuvriendelijk huis betekent een huis vrij van chemische stoffen en andere materialen die slecht voor onze aarde zijn. Als u aan het schoonmaken bent, de was aan het doen bent, of de afwas, moet u voorzichtig zijn met de producten die u gebruikt en hun effect op u, uw huis en het milieu.

In een perfecte wereld zou uw schoonmaak producten zacht en veilig zijn voor dagelijks gebruik en ook nog steeds krachtig tegen vuil, vlekken en kiemen. Dankzij uw multifunctionele Enagic machine, IS dit mogelijk!

Kunt u uw eigen eco-vriendelijke producten maken die echt werken!

Leer hoe u gemakkelijk een schoon en groen huis met de kracht van Enagic kan handhaven. Haal het beste uit Kangen Water en ontdek vandaag nog een chemicaliën-vrije levensstijl!

GROENER wassen in de wasmachine 

Chemische wasmiddelen

Welke chemische stoffen gebruikt u om uw kleren te wassen? Als u een traditioneel wasmiddel koopt, nodigt u allerlei chemicaliën uit om uw favoriete kleding te gaan zitten. In feite, uw wasmiddel kan het meest giftige product in uw huis worden! 1*

Welke chemische stoffen kunnen worden gevonden in typische wasmiddelen?

Water

Fosfaten

Nonylfenol polyethoxylate (een surfactant die in een namaak oestrogeen verandert)2*

Chloor bleekmiddel

Lye

Ammoniak

Fenolen

Vulstoffen

Andere giftige chemicaliën

Tot overmaat van ramp, vond de Universiteit van Washington dat de best verkopende wasmiddelen ten minste een giftige chemische stof, die door de federale regering gereguleerd zijn, bevatten Ze worden echter niet op het etiket van de flessen vermeldt.

En terwijl andere regeringen eisen dat op het etiket van wasmiddelen vermeldt moet worden welke geurstoffen er in zitten, doet de US FDA dit niet. Maar liefst 26 synthetische geurige chemische stoffen kunnen juridisch worden opgenomen in uw wasmiddel zonder uw wetenschap.3*

Deze geur chemicaliën zijn bekend om huid irritaties en zelfs ergere aandoeningen zoals astma, maar u bent NIET verplicht om dit te weten.

Vergelijkbaar met schoonheidsproducten, stopt de schade van deze chemische stoffen niet wanneer u deze in de afvoer wegspoelt. Materialen zoals fosfaten en synthetische chemicaliën komen in onze meren, rivieren en oceanen. Ze vervuilen ons water en tasten het hele leven in het water aan.

Wasmiddel die u in de winkel koopt, is duidelijk niet de groenste of gezondste keuze voor uw gezin.

Wat kunt u gebruiken om de kleren van uw gezin op een milieuvriendelijke manier schoon te houden?

De Enagic oplossing

Als lid van de Enagic levensstijl hebt u toegang tot gezond water die uw huis helpen veilig schoon te houden! Enagic Kangen Water is een uitstekende keuze voor het goed schoonwassen en goed onderhouden van uw favoriete kleren. U kunt uw eigen wasmiddel met Kangen Water maken en uw familie kan met een gerust hart kleren dragen, die geen chemische stoffen bevatten die door de huid geabsorbeerd kunnen worden.

Bespaar geld door dure kant en klare wasmiddelen te kopen met behulp van uw eigen Enagic water ioniserende machine voor het genereren van gezond water, en kies tussen twee van onze favoriete Kangen Water wasmiddel recepten. Kijk op de GROENE thuis recepten pagina voor het recept.

Hardnekkige vlekken

Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen meer voor moeilijke en ingetrokken vlekken. Met een druk op de knop van uw Enagic machine, kunt u een krachtige vlekverwijderaar maken dat echt werkt! Sterke Kangen Water is zacht voor het milieu, maar goed om vlekken weg te halen. Of u nu koffie vlekken, olievlekken, sojasaus, vet of taaie vuile vlekken heeft, sterk Kangen Water haalt deze vlekken weg, zonder onnodige chemicaliën en additieven en zonder dure schoonmaakmiddelen.

Recept voor een goede, goedkope en milieuvriendelijke vlekverwijderaar:

Vlekverwijderaar 

Hou altijd een spray fles sterk Kangen Water bij de hand voor vlekken. Het werkt ongelooflijk goed op vette vlekken en andere voedsel gebaseerde vlekken op kleding.

Voor vlekken op witte kleding. Voeg wat citroenolie of citroensap aan het sterke Kangen Water toe, spray op een vlek en laat het in de zon aan de waslijn drogen om zo de vlek te verwijderen.

Voor moeilijk en/of ingetrokken vlekken: vul een emmer met sterk Kangen Water en laat het ’s nachts inweken, dan de volgende dag wassen in de wasmachine, en drogen in fel zonlicht om het wit te bleken.

GROENER schoonmaken 

Het is belangrijk om een schoon huis te hebben en uw gezin in uitstekende gezondheid te houden. Helaas zijn er vandaag veel schoonmaak producten op de markt met giftige, onnatuurlijke ingrediënten die schadelijk zijn voor het milieu en kunnen zelfs negatieve effecten hebben op uw lichaam 4*. Sommige producten met “natuurlijke” ingrediënten bevatten zelfs schadelijke chemische stoffen die worden gereguleerd door de regering. 5*

Als u op zoek bent naar groene en veilige reinigingsproducten voor het algemeen welzijn van uw gezin en het milieu, is uw Enagic water ioniseer machine de perfecte plek om te beginnen! Kunt u uw eigen schoonmaak producten maken die geen risico’s voor uw familie zal opleveren. Ontdek het voordeel van Enagic, en geniet van een chemicaliën-vrij huis.

Badkamer

De badkamer staat op de tweede plaats van kamers in huis waar de meeste ziekte verwekkende micro-organismen voorkomen. De badkamer is zeker een grote voedingsbodem voor bacteriën. Uw badkuip is eigenlijk de smerigste plek in uw badkamer, volgens recente studies. 6*

Tijdens de meest recente studie vond men in 26% van de geteste badkuipen Stafylokok bacteriën, die huid-infecties veroorzaken. De andere pathogen-vriendelijke gebieden waar men voor uit moet kijken zijn badhanddoeken, tandenborstels, werkbladen, het toilet en de badkamer wastafel. Hier zijn een paar tips om uw badkamer veilig en super schoon te houden:

Schrob de badkuip

Maak uw bad een of twee keer per week schoon met sterk Kangen Water Schoonmaakmiddel (zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van Sterk Kangen Water Schoonmaakmiddel voor alle doeleinden) om hardnekkig vuil en vlekken te bestrijden, en vervolgens met sterk zuur water (pH 2,5) te ontsmetten en kiemen van verspreiding te stoppen. Houd een spray fles van elk type water in uw badkamer, zodat het schoonmaken een fluitje van een cent is.

2. Maak je tandenborstel schoon

Naast uw tandenborstel elke 3 maanden te vervangen, moet u het routinematig ontsmetten met sterk zuur water (pH 2,5). Eenmaal per week, spray uw tandenborstel met sterke zuur water en spoel na met Kangen Water.

3. Deel geen handdoeken met familieleden

Geef ieder familielid een eigen handdoek om zo het delen van bacteriën en ziektekiemen tegen te gaan. Was ook de handdoeken eenmaal per week met Kangen wasmiddel. (zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van Kangen Wasmiddel).

Houd het toilet schoon zonder gebruik van bleekmiddel 

Dankzij Enagic hoeft u geen bleekmiddel te gebruiken om uw toilet sprankelend schoon te houden! Val met uw sterke zuur water spray fles de bacterien en micro-organismen 2 of 3 keer per week aan. Voor hardnekkige vlekken in het toilet gebruikt u sterk Kangen Water.

Schoonmaken met vertrouwen

Schoon over alle oppervlakken met sterk Kangen Water Cleaner, zoals deurknoppen, kasten, gootstenen en kranen, vloeren, enz. Voel het vertrouwen om te weten dat uw huis groen, veilig en vlekkeloos te houden is.

Keuken

De keuken is een petri schaaltje vol met micro-organismen, met meer bacteriën zelfs dan in je badkamer. 7*

Met zo vele ziekteverwekkers die op de loer liggen op uw werkbladen, snijplanken, sponzen en theedoeken, moet u Enagic gebruiken om een veilige en schone keuken te creëren. Hier zijn enkele nuttige tips om de micro-organismen en de bacteriën te weren uit de keuken:

Reinig uw sponzen

Uw sponzen regelmatig wassen in de vaatwasser met zelfgemaakt afwasmiddel (zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van zelfgemaakt afwasmiddel), en hen gedurende twee minuten, terwijl ze nog steeds vochtig zijn, in de magnetron leggen. Dit kan helpen om de micro-organismen en de bacteriën die gemakkelijk verspreid worden, uit uw spons te verwijderen.

Was uw theedoeken met Kangen Wasmiddel

Net zoals uw vochtige spons een voedingsbodem voor bacteriën is, is uw vochtige theedoek een boosdoener in het verspreiden van microscopische bacteriën in uw keuken en op uw handen. Zorg ervoor dat uw keukenhanddoeken gewassen worden in Kangen Wasmiddel (zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van Kangen Wasmiddel).

Hou het schoon

Gebruik de, voor alle doeleinden, sterk Kangen Water Cleaner om kiemen en bacteriën van snijplanken, uw gootsteen en kraan, vuilnisbakken, werkbladen, kast hardware, messen, vloeren met rommelig morsen van vloeistoffen, enz. weg te vegen. Sterk Kangen Water is een krachtige universele reiniger die vuil, vet, vlekken, kiemen overal in uw huis verwijderd. U moet deze items vervolgens spuiten met het sterke zure Water, dat als een desinfecterend middel fungeert. Twee spray flessen van deze extra sterke schoonmakers vlakbij, houden bacteriën op afstand!

Handen wassen

Was voor en na het koken uw handen. De antiseptische hand reiniger helpt uw handen gedesinfecteerd te houden met behulp van Sterk Zuur Water als u gezonde maaltijden voor u en uw familie aan het koken bent.

(zie de Recepten Voor Persoonlijke Verzorging pagina voor het gemakkelijke recept om zelf deze reiniger te maken).

Ramen wassen

Als u de gordijnen open doet om het zonlicht binnen te laten, dan wilt u niet alle vieze stof en vlekken op het glas zien zitten. U wilt evenmin strepen zien van een glasreiniger.

Hoe kunt u kristal heldere ruiten krijgen zonder het gebruik van chemicaliën?

Sterk Kangen Water met een paar basic en natuurlijke huishoud ingrediënten!

Voor het Sterk Kangen Water Glas Reiniger recept, klik op de (zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van Kangen Water Glas Reiniger).

De rest van uw huis en verder

(auto, garage, kantoor, etc.)

Uw Enagic water machine produceert zoveel water als u nodig heeft om de strijd tegen bacteriën tegen te gaan, voordat ze een risico voor de gezondheid worden. Het enige wat u moet doen is de flessen goed etiketteren.

U zult versteld staan hoe eenvoudig het is om een groen en schoon huishouden te creëren!

Er is geen enkele reden om chemicaliën te gebruiken als schoonmaakmiddel als u een Enagic machine heeft! Waardeer uw veilig en schoon huis en geniet van een milieuvriendelijker leven.

Milieuvriendelijker afwassen 

Het grote afwas debat

Er is een levendig debat over de vraag of afwassen met de hand meer energie-efficiënter dan eco-vriendelijke vaatwassers. We heb een beetje onderzoek gedaan, en waren verrast om te leren dat, volgens wetenschappelijk onderzoek gedaan aan de Universiteit van Bonn in Duitsland 8*, vaatwassers eigenlijk milieuvriendelijker zijn dan conservatief met de hand uw vuile vaat wassen.

Hier is een aantal tips om het beste uit uw vaatwasser te halen.

1Gebruik een energie zuinige vaatwasser. Oudere modellen gebruiken ongeveer 40 liter water, terwijl de energie zuinige 15 liter gebruiken.

2Spoel geen vuile vaat af. De nieuwere modellen kunnen allemaal de vuile en niet voor gespoelde vaat afwassen.

3Zet de vaatwasser alleen aan als hij helemaal vol is.

4Zet de vaatwasser op de laagst mogelijke stand.

5Zet de vaatwasser aan op het moment dat er nachtstroom is.

6Vermijd de hete lucht droging. Zet de deur open en laat de vaat aan de omgevingslucht drogen. Zo spaart u een heleboel energie.

Het afwasmiddel dilemma

Om een milieuvriendelijke keuken te handhaven moet u eens het etiket van het afwasmiddel eens bekijken. In de meeste afwasmiddelen zitten fosfaten die het afvoerwater vervuilen, waardoor de algen groeien ten koste van aquatische dieren in het wild. Traditionele afwasmiddelen bestaan ook uit chloor, synthetische geurstoffen, kleurstoffen, petrochemische producten, enzovoort.

Maar er is nog hoop! Kunt u uw eigen vaatwasser wasmiddel vrij van chemische stoffen, kleurstoffen en andere ongewenste ingrediënten maken.

(zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van het zelfgemaakte vaatwasmiddel).

Afwassen met de hand en Sterk Kangen Water

Als u zelf geen vaatwasser heeft, of gewoon uw vaat wassen op de ouderwetse manier, dan kan Sterk Kangen Water helpen!

Sterk Kangen Water is een krachtige reiniger, met extra sterkte en absorptie kwaliteiten om te helpen bij de bestrijding van zware vet en vuil van uw vuile vaat.

Met Sterk Kangen Water kunt u besparen op uw waterrekening. Het duurt een kwart van de gebruikelijke hoeveelheid water om sterk Kangen Water af te spoelen, in tegenstelling tot chemische reinigingsmiddelen.

(zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van Kangen Water Afwasmiddel).

U kunt uw afwas milieuvriendelijk en schoner maken door over te stappen op Kangen Water.

Denk schoon, denk Kangen.

_____________________________________________________________________________

1* http://www.ecocycle.org/hazwaste/index.cfm

2* Smith-Heavenrich, Sue. “Laundry Detergent, Fracking Chemicals and Cancer” Broader View Weekly, October 2, 2009

3*  http://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080723134438.htm

4* http://earth911.com/news/2009/04/01/lawsuit-pressures-companies-to-provide-ingredients-of-household-cleaners/

5* http://www.cbsnews.com/stories/2010/02/16/earlyshow/living/home/main6212305.shtm

6* http://today.msnbc.msn.com/id/21423163/ns/today-today_health

7* www.webmd.com/food-recipes/features/germs-in-kitchen

8* http://www.landtechnik.uni-bonn.de/ifl_research/ifl_research_project.php?sec=HT&no=1

_____________________________________________________________________________

Vraag naar onze gratis demo avonden!

Stuur een e-mail naar: info@KangenWater.Helpt.nl

 

Reacties zijn gesloten.