Huisdieren

Een milieuvriendelijker huisdier.

Amerikanen (maar Nederlanders natuurlijk ook) houden ervan hun huisdieren te verwennen, ze gelukkig te houden en dat ze zich goed aanpassen. Feit blijkt dat meer dan 60% van de Amerikanen (lees: Nederlanders) een huisdier bezitten, en dierenverzorging was een van weinig markten die niet of nauwelijks werden getroffen door de 2007-2010 economische recessie. Het blijkt dat alle 5 categorieën van dierenverzorging gedurende deze jaren gestaag stegen, en Amerikanen besteden nu naar schatting 45 miljard dollar aan hun harige vriendjes. 1*

Het wordt steeds belangrijker de kwaliteit van de producten te overwegen, die u gebruikt wanneer u voor uw favoriete dier zorgt. Huisdier shampoos, medicijnen en voedsel kunnen vaak chemische stoffen en additieven bevatten die niet natuurlijk zijn en een gezond huisdier of het milieu niet ondersteunen.

Voorraden en medicijnen nemen meer dan 10 miljard dollar voor hun rekening in de uitgaven voor dierenverzorging, maar de kwaliteit van de ingrediënten van deze producten laat vaak veel te wensen over.

Gelukkig kan Enagic u helpen met de liefde en zorg voor uw dier, op een natuurlijke manier. U kunt vandaag nog een milieuvriendelijker huisdier hebben met Kangen Water.

Behandelingen voor vlooien en teken. Bescherm Je Huisdier

Je dierenarts heeft je waarschijnlijk een vlooien en teken behandeling geadviseerd, zodat je huisdier een lang een gezond leven heeft zonder de overlast en gevaren van deze parasieten. Maar heb je je ooit afgevraagd of de chemische stoffen in plaatselijke (lees: spot-on) vlooien- en teken behandelingen voor u en uw huisdier wel veilig zijn?

Volgens de Environment Protection Agency (EPA) hebben in april 2009, spot-on bestrijdingsmiddel producten voor vlooien en teken  controle naar verluidt de volgende negatieve bijwerkingen veroorzaakt:

– huid irritatie

– brandwonden op de huid

– beroertes

– de dood

De EPA heeft sindsdien gewerkt aan de ontwikkeling van sommige veiligheidsmaatregelen voor deze producten en raad consumenten voorzichtig te zijn met het gebruik ervan en tevens educatie.

Ook heeft de EPA in de laatste vijf jaar meer dan 1.600 sterfgevallen van huisdieren gemeld in verband met spot-on behandelingen, maar de daarvoor betreffende overheidsinstelling dwingt nog steeds geen handhaving van strenge regelgeving met de fabrikanten af.

De waarheid en verhelderend onderwijs hierin ligt in de ingrediënten. In de meeste behandelingsproducten tegen vlooien en teken zijn pyrethroide (synthetische insecticiden) gebaseerde chemicaliën gevonden en

organo-fosforverbinding bestrijdingsmiddelen (Ops), en deze ingrediënten kunnen zeer gevaarlijk zijn voor huisdieren en kinderen, volgens de Raad voor National Resources Defense. 2*

Deze giftige chemische stoffen, zoals de meeste chemische stoffen en pesticiden in huis, zijn niet alleen gevaarlijk voor u, uw gezin en uw huisdieren, maar voor ook het milieu. En hoewel er tegenwoordig ook natuurlijke remedies op de markt zijn tegen vlooien- en teken, kunnen deze erg prijzig zijn.

Wanhoop echter niet! U hoeft niet een schandalig bedrag te besteden aan deze natuurlijke behandelingen, en u hoeft niet te bezwijken voor het gebruik van gevaarlijke producten op uw huisdier! U kunt de gezondheid van uw huisdier in uw eigen handen nemen en zelf een gezonde, natuurlijke, en effectieve werkzame (vloei)stof maken tegen vlooien en teken en dat in het gemak van uw eigen huis met het Kangen Beautywater. En dit met een goed gevoel dat ieder ingrediënt goed is voor dit geliefde lid van uw gezin. Hier is het recept waarop u heeft gewacht heeft:

Enagic spray tegen vlooien en teken

– 2 theelepels etherische olie: (Egyptische) rozen geranium of Palmarosa

-470 ml. Kangen Beauty water (pH 6.0)

Gebruik:

Combineer deze ingrediënten in een spray fles en schud deze om het geheel te mengen. Spray op uw huisdier en de gebieden waar uw huisdier slaapt.

Wees gerust, u kunt Enagic vertrouwen om u voorzien van veilige, schone producten, voor uw huisdieren en voor het milieu. Geniet van het feit dat uw favoriete harige vriend kan genieten van een gezond leven zonder het gebruik van schadelijke chemische stoffen!

Maak uw huisdier milieuvriendelijker, zonder chemische stoffen, met de hulp van Enagic.

Elimineer nare luchtjes van je huisdier

Hoeveel u ook van uw huisdier houdt, u zult waarschijnlijk niet willen dat hun verschillende geuren uw GROEN huis domineren. Hier zijn enkele effectieve en milieuvriendelijke manieren, waarmee u huisdier geuren kunt verdrijven; van urine tot een slechte hondenadem.

Ongelukjes snel en effectief schoonmaken

Zelfs huisdieren die gewend zijn buiten hun behoeften te doen, kunnen zo nu en dan toch binnenshuis een ‘ongelukje’ hebben. Om te voorkomen dat bepaalde geuren je huis gaan domineren, volgen hier enkele tips:

1. Maak ‘ongelukjes’ zo snel mogelijk schoon, zodat natte plekken geen kans krijgen op te drogen. Vlekken van urine op bekleding zijn veel moeilijker uit te roeien.

2. Gebruik vellen keukenrol om eerst elk plasje op te vegen alvorens een schoonmaakdoek te gebruiken.

1.Spoel af met koud Kangen Water.

4. Spray Enagic vlekverwijderaar op de plek voor behandeling of op de ingezette vlek. (zie de GROENE thuis recepten pagina voor het recept van Enagic vlekverwijderaar).

5. Een stofzuiger voor vloeistoffen kan uw tapijt helpen te reinigen, zonder het gebruik van giftige chemische behandelingen.

6. Vervang de eventuele vulling van het tapijt, mocht het nat zijn geworden door het ‘ongelukje’ zelf of door de schoonmaakbeurt. Tapijtvullingen kunnen makkelijk gaan schimmelen.

7. Was elke deken of doek van uw huisdier die mogelijk vuil is geworden met Kangen Wasmiddel.

Natuurlijke Verzorging

Als u uw huisdier regelmatig verzorgd kan dit helpen geuren te voorkomen. Om uw huisdier natuurlijk schoon te houden:

1.Zorg ervoor dat uw huisdier iedere dag wordt geborsteld en de tanden wordt gepoetst. Gebruik zuiveringszout en neutraal Kangen Water (Ph 7.0) als een gezonde natuurlijke tandpasta.

1.Uw hond of kant moet soms hulp krijgen om hun oren schoon te houden van vuil.

_____________________________________________________________________________

1* http://www.avma.org/animal_health/flea-tick-products.asp

2* http://www.humanesociety.org/animals/resources/tips/flea_tick_OTC_pet_products.html

Vraag naar onze gratis demo avonden!

Stuur een e-mail naar: info@KangenWater.Helpt.nl

Reacties zijn gesloten.