Waarom hebben sporters en atleten Kangen Water® nodig?

Sporten is het synoniem voor voldoende drinken.

Want als men niet voldoende drinkt kan dit leiden tot spierkrampen, vermoeidheid en verminderde concentratie & coordinatie. Tijdens het sporten verzuren de spieren waardoor deze stijf worden. Kangen Water® helpt deze zuren snel en volledig af te voeren. Kangen Water® hydrateert het lichaam en laat het meer zuurstof opnemen. Door het drinken van Kangen Water® zijn sporters versneld in staat om voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, eiwitten en goede vetten) op te nemen. Dit helpt de sportprestaties te verbeteren.

New York Yankees LogoDe New York Yankees gebruiken Kangen Water® zowel tijdens de training als tijdens het spelen! Teams die deze nieuwe techniek gebruiken, trainen beter, kunnen langer trainen en herstellen in een fractie van de tijd. Ze zijn flexibeler en hebben minder blessures.

Sporters en atleten, die Kangen Water® in hun levensstijl en training gebruiken, hebben gemerkt dat er geweldige verbeteringen in hun prestaties mogelijk zijn.

Kangen Water® verandert de mogelijkheden voor vele atleten. Marathonlopers lopen betere tijden dan toen ze 20 jaar oud waren. Turners zijn nu nog flexibeler. Zelfs weekend-sporters krijgen betere spier-definitie met minder inspanning.

De effecten van Kangen Water®

Er zijn talrijke effecten als gevolg van het gebruik van Kangen Water® op de prestaties en flexibiliteit van spieren en bewegingen.

Bij elke adem die u neemt, elke keer dat een spier samentrekt, worden er metabole zuren geproduceerd, zoals melkzuur (C3H6O3) en pyrodruivenzuur (C3H4O3). De aanwezigheid van deze zuren creëert een branderig gevoel in de spieren, spiervermoeidheid en spierzwakte. Dit voorkomt verdere inspanning van de spier tot herstel plaatsvindt.

Met andere woorden: Tijdens het sporten verzuren de spieren, waardoor deze stijf worden. Kangen Water® zorgt ervoor dat deze zuren snel afgevoerd kunnen worden waardoor de spieren snel herstellen en dus soepel blijven.

Hoe meer water er in de weefsels beschikbaar is, hoe makkelijker het voor deze zuren is om te worden verwijderd uit het spierweefsel. Dit kan de hersteltijd versnellen en het micro littekenweefsel en de metabole zuren verminderen. Wanneer dit water Kangen Water® is, zal vervolgens door de hoge alkaliteit in het water, de zure residuen zelfs sneller en verder verminderen, met minder kans op letsel.

Kangen Water® stelt de sporter in staat om sneller van zware inspanningen te herstellen en zodoende meer en betere prestaties te leveren.

Atleten en trainers weten dat zelfs kleine veranderingen in de pH-waarde een wezenlijke invloed heeft op prestaties, omdat de spieren het beste presteren in een zeer klein pH-bereik. Dit is ook de reden dat wanneer metabolieten (bijv. aminozuren of glucose) afnemen, de pH-spierfunctie lager wordt en de productie van ATP energie (adenosinetrifosfaat) ook verminderd wordt. Dus, hoe zuurder de spieren zijn, hoe minder de prestatie is. Zelfs de elektrische prikkel die noodzakelijk is voor maximale prestaties, daalt aanzienlijk.

Fitness en Gezondheid

Het is belangrijk om te weten, dat als een atleet fit is, het niet per definitie betekent dat hij ook gezond is. In feite lijden veel atleten aan chronisch letsel, ontstekingen en/of blessures en bestaat zelfs de kans dat kanker vroegtijdig ontstaat. Het hoge aantal van metabole zuren die chronisch aanwezig zijn in spierweefsel, zou een sterke factor kunnen zijn.

Het drinken van alkalisch Kangen Water® in combinatie met een alkalisch dieet is hierop het antwoord.

Door het verhogen van de alkaliteit en het verminderen van de zure bijproducten, kan het buffersysteem van het lichaam meer efficiënter en effectiever werken.

Door de high-protein, energierepen, sport dranken te laten staan en meer fruit, groenten, granen en noten te eten, wordt het een geheel nieuw en gezond eetpatroon en een therapie voor het gehele lichaam.

Het drinken van Kangen Water® stelt de sporter in staat om snel de belangrijke en broodnodige voedingsstoffen zoals mineralen, vitaminen, koolhydraten, eiwitten en goede vetten op te nemen.

Kangen Water® zorgt ervoor dat het gehele lichaam goed gehydrateerd wordt en dat het lichaam meer zuurstof laat opnemen.

 

Lees verder: Super hydratatie en atletische prestatie.

 

Deel dit met je vrienden:

Reacties zijn gesloten.