Individuele voorbeelden en professionele verificatie.

 

Shan Stratton PortretShan Stratton

Shan Stratton is een deskundige op het gebied van sport en voeding en is sport voeding consultant voor de beroemde top teams zoals NBA, NFL, Wereld kampioen NY YANKEES, MLB, Wereld kampioen Boston Red Sox, PGA, LPGA, Nascar, NHL, AZ Diamondbacks, Houston Rockets, Wereld kampioen Miami Heat, SF Giants, LA Dodgers, Toronto Blue Jays, enz.

Ook heeft hij met ontelbare bekende atleten gewerkt zoals Reggie Jackson, Kurt Warner, Maria Sharapova, Cynthia Cooper enz. enz.

Shan is van mening dat het drinken van Kangen Water® de “missing link” is voor algehele gezondheid en goede prestaties voor atleten, nadat hij gedurende 15 jaar het gebruik van supplementen van hoge kwaliteit, enzymen en probiotics heeft aanbevolen en sporters heeft begeleid.Shan Stratton Met Kangen Water Machine_1

De grote passie van Shan is de wereld vertellen over de enorme voordelen voor gezondheid dat het drinken van alkalisch, hoog antioxidant, super hydraterend Kangen Water® biedt.

Er is geen enkele aanvulling, vitamine, mineraal of therapie die de resultaten heeft geproduceerd in VO2max, spierherstel, uithoudingsvermogen en snelheid dan Kangen Water® heeft.

Hij vindt ook dat Enagic®, de fabrikant van de Kangen Water® apparaten, zich onderscheidt van de andere merken, omdat het Enagic® Kangen Water® apparaat het ENIGE apparaat is dat een certificaat van het Japanse Ministerie van Gezondheid heeft gekregen als zijnde een MEDISCH APPARAAT – en het enige apparaat ter wereld dat getest en gegarandeerd is door het prestigieuze “Japanese Association of Preventative Medicine for Adult Diseases”. Daarom wordt deze machine ook in bijna alle ziekenhuizen en medische centra in Japan gebruikt.
Shan Stratton En Maria Sharapova

 Hierboven: Shan Stratton en tennisspeelster Maria Sharapova tijdens een bloedtest met Kangen Water®.


Wade Lightheart PortretWade Lightheart

Drievoudig Canadees Natural Bodybuilding kampioen

“In augustus 2007 werd ik voorgesteld aan een revolutionaire watertechnologie uit Japan dat meer dan 40 jaar wordt gebruikt in ziekenhuizen en medische centra om verschillende medische aandoeningen te behandelen, maar niemand had ooit overwogen om dit water te gebruiken om de prestaties te verhogen. Ik nam de taak op me om het water uit te proberen in mijn eigen trainingsprogramma en ik was geschokt en blij met het terugkrijgen van mijn kampioenschapsvorm. Ik won niet een maar twee nationale titels in slechts 3 weken training. Na 3 maanden aan het Kangen Water® en een streng trainingsschema, was ik in staat om een 5e plaats in mijn divisie te behalen op de Natural Mr Olympia World Championships. Dit bevestigde mij en mijn collega’s dat dit water de grootste doorbraak in de sportprestaties is van de laatste 20 jaar. Houd hierbij echter in gedachten dat ik een minder dan gemiddeld genetische lichaamsbouw heb en voordat ik mijn laatste twee titels won, ik me al meer dan drie jaar had teruggetrokken uit de competitie. Wat nog ongelooflijker is, is dat de technologie die ik nu met u ga delen, gewoon kraanwater verandert in een natuurlijke en krachtige ‘prestatieversterker’ die ‘weekend-sporters’ binnenkort in staat stelt om ‘wereldklasse-sporters’ te worden. Het wordt voor sporters gemakkelijker om hun doel te bereiken, door sneller te herstellen, blessures te voorkomen en eventuele uitbreiding van hun atletische carrière,” zegt Wade Lightheart in een interview.

Hij vervolgt: Kangen Water® is een handelsmerk dat verwijst naar een unieke vorm van gestructureerd, geïoniseerd water dat, voor mijn gevoel, snel kan helpen bij het herstel van blessures en geeft je een voorsprong op de concurrentie. Het verbetert je gezondheid in plaats van er afbreuk aan te doen. Hoewel veel bedrijven beweren dat ze een soort Kangen Water® kunnen produceren, is het mijn mening dat het water dat door de Enagic® Kangen Water® machine wordt gemaakt, veel beter is dan welk water dan ook dat ik op dit moment heb getest. Terwijl ik altijd op zoek ben naar het verbeteren van de huidige technologie, heb ik de laatste jaren een breed scala aan machines getest, die beweren dezelfde of een hogere kwaliteit water te kunnen produceren. En geen enkel andere machine kwam ook maar in de buurt van de Enagic® SD501 water ioniseer machine.

Ik gebruik mijn Enagic® SD501 machine nu meer dan 3 jaar en ik ben erachter gekomen dat dit het beste product is dat ik de afgelopen 20 jaar in de wellness en gezondheidsindustrie gebruikt heb. Ik was in staat om mijn trainingsprogramma te verhogen naar een niveau waarvan ik dacht dat dit niet mogelijk was. Ik was in staat om tot 2 1/2 keer mijn absolute topniveau te behalen. Het was mogelijk om de hoeveelheid trainingen uit te breiden, maar ook de intensiteit en de frequentie van mijn work-outs. Ik ondervond totaal geen pijn en geen vermoeidheid. Het drinken van gestructureerd en geioniseerd water, stelde mij in staat om sneller te herstellen, zodat ik meer kon trainen.

Wade kwam terug in de competitie nadat hij verscheidene jaren gestopt was met body-building om vervolgens het Canadese Natural Bodybuilding Championship te winnen.

Hij heeft een boek geschreven over zijn ervaringen met Kangen Water® en heeft gezegd dat hij binnen een paar dagen van het drinken van het Kangen Water®, een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsvet verloren heeft en hij in staat was om meer dan het dubbele van zijn piek volumeniveaus zonder vermoeidheid, zonder pijn en geen ontstekingen te trainen.

Wade deelt zijn persoonlijk succesverhaal met behulp van Kangen Water® evenals de wetenschap achter hoe dit opmerkelijke water werkt. Hij presenteert ook kritische informatie over hydratatie, dehydratie, zuur-alkaline balans en de rol van de vrije radicalen in relatie met sport blessures.

Hij laat aan andere sporters zien hoe ze Kangen Water® kunnen gebruiken om het herstel van de spieren en het lichaam drastisch te versnellen, de VO2max te verhogen en de kans op blessures te verkleinen.

Ook zegt hij dat: Door het drinken van vers gemaakt geioniseerd, alkalisch, gestructureerd water je prestaties absoluut zullen verbeteren. Voor jonge atleten, luister alsjeblieft – drink ion – rijk gestructureerd water in plaats van zuur producerende sport drankjes. Je zult versteld staan over het verschil in energie, je prestaties en de tijd voor herstel.


Dan Hill_1Dan Hill

Dan Hill is de jongste professionele body builder die ooit toegelaten is tot de International Federation of Body Builders. De IFBB.

Hij kan niet zonder Kangen Water®. Hij onderschrijft Enagic Kangen Water® en drinkt liters Kangen Water® per dag: In de ochtend, tijdens de training, na de training – de hele dag zoals hij zelf zegt.

Big Dan Hill: Het volgende grote evenement is de Jiyuu Evenementen in Los Angeles, waar mijn goede vriend en zakenpartner Eli Dafesh en zijn zoon Wadia me uitnodigde om een deel van het Enagic® Team te zijn, om de wereld te laten weten wat de grote voordelen zijn van het Kangen Water®.

Jillian Michaels PortretJillian Michaels

Jillian Michaels, beroemd weight loss & fitness expert en trainer op The Biggest Loser van NBC.

Jillian onderschrijft Kangen Water® van Enagic® tijdens een talkshow op het KFI AM Radio station van Los Angeles, als Speciaal geioniseerd, alkalisch en micro geclusterd water, dat mensen moeten drinken voor hun weight-loss en om hun lichamen weer in balans te krijgen. Recentelijk in een interview onderschreef ze alweer Kangen Water®: Ik gebruik een Kangen Water® machine voor mijn drinkwater; nooit meer flessen water dus.


Susan Lark PortretDr. Susan Lark

Dr. Susan Lark, dokter en auteur van het boek ‘The Chemistry of Success: Secrets of Peak Performance’:

 

De voordelen van alkalisch water dat door elektrolyse tot stand komt, gaan veel verder dan alleen maar de mogelijkheid om het pH niveau van de cellen en de weefsels wat te verhogen en de zuren te neutraliseren. 

Omdat het alkalische water een grote hoeveelheid vrije elektronen heeft gekregen door het elektrolyse proces, kan het deze elektronen afgeven aan actieve zuurstof vrije radicalen in het lichaam, waardoor het een super anti-oxidant wordt. Door de overtollige vrije elektronen af te geven, kan alkalisch, gestructureerd water de oxidatie van normaal weefsel door vrije radicalen blokkeren.

Aangezien goede hydratatie ook een belangrijke factor is bij het voorkomen van vermoeidheid bij training, kan het drinken van geioniseerd Kangen Water® voor, tijdens en na de training helpen.

Een ander belangrijk voordeel van het proces van elektrolyse is dat het formaat van een alkalische water cluster met meer dan 50 procent wordt verminderd ten opzichte van de clustergrootte van water uit de kraan. Door deze micro-clustering kan geioniseerd alkalisch water veel gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen, waardoor het hydraterende vermogen en het vermogen waarop de negatieve ionen en alkalisch effect op de cellen en weefsels van het lichaam worden geabsorbeerd, aanzienlijk worden verhoogd.

Als je lichaam overdreven zuur is, dan biedt een alkalisch water apparaat een veilige, zachte en effectieve manier om het evenwicht van de pH van de cellen in je lichaam, te herstellen, alsmede het verstrekken van overtollige vrije elektronen om op te treden als super anti-oxidanten,  beveelt Lark aan.

De meeste mensen, waaronder de meeste atleten consumeren niet genoeg alkalische en mineraalrijke voedingsmiddelen zoals noten, fruit en groente. In plaats daarvan bevatten hun diëten hoge hoeveelheden van zuur-vormige voedingsmiddelen, zoals vlees, vis, gevogelte, eieren en zuivelproducten. Vanwege deze onevenwichtigheid in hun dieet, lopen zij het risico op verhoogde acidose, waarmee algemene gezondheid en de sportieve prestaties in gevaar komen.

Aangezien goede hydratatie ook een belangrijke factor is om vermoeidheid tjdens het sporten te voorkomen, kan het consumeren van geioniseerd Kangen Water® voor, tijdens en na de oefening zeer goed helpen.

US Ski Team LogoUS Olympic Ski Teams

Alle US Olympic Ski Teams van 2009/2010 dronken Kangen Water®, vooral Steven Nyman en Andrew Weibrecht.

Jonathan HuntJonathan Hunt

Jonathan Hunt, voormalig voetballer, Derby County/Birmingham City

Kangen Water® heeft mij geholpen om te herstellen van zware wedstrijden en trainingen, beter dan welke sportdrank dan ook. Mijn lichaam hydrateerd sneller en ik heb minder spierpijn. Ik beveel Kangen Water® dan ook aan iedere professionele of amateur sporter aan!

Charles A. Pechin

Trainer voor atleten die zware prestaties leveren, onderschrijft de Enagic® SD501 Kangen Water® machine.

Naast een gecompromitteerde prestaties, en het niet drinken van voldoende water leiden tot spierkrampen, algemene vermoeidheid en een gebrek aan coordinatie.

Kortom, een atleet die voldoende gehydrateerd is, zal bijna altijd beter presteren dan een atleet die geen of weinig water drinkt en daardoor gedehydrateerd is.

Atleten ontwikkelen melkzuur in hun spieren tijdens hun training of wedstrijden. Hexagonaal alkalisch water bestrijdt de bijwerkingen tijdens de inspanning.

Dit is wat Pechin zegt:

Hexagonaal Kangen Water® loopt ver voorop ieder ander soort water door het snelle herstel van inspanning vanwege de superieure absorptie en permeatie kwaliteiten (het binnendringen van stoffen). Dus hierdoor wordt het Kangen Water® met zijn hogere alkaliteit beter in de celmembramen opgenomen. Dit leidt tot een sneller herstel van schade.

De alkalische eigenschappen van Kangen Water® verhogen de elasticiteit van de spieren, waardoor betere prestaties en meer uithoudingsvermogen mogelijk zijn.

De werkzaamheid van Kangen Water® wordt toegeschreven aan de zeshoekige structuur van de moleculen (hexagonaal). Hexagonaal water gaat dieper in de interstitiele weefsel (de ruimte tussen de cellen in het weefsel) waar het voedt en de cellen laat baden op het cellulaire niveau. Dit principe heet micro-clustering.

Hexagonaal Kangen Water®, is veel beter dan enige andere water of vloeistof. Het voorziet de spieren van zuurstof en is het allerbeste in hydratatie.

Betere hydratatie betekent dat spieren sneller terugkeren naar hun normale elastische staat, waardoor een groter bereik van de beweging mogelijk is.

Tijdens work-outs en wedstrijden worden de spieren belast. Hierdoor bouwt afval van melkzuur zich op. Wanneer men Kangen Water® drinkt, worden deze afvalstoffen sneller op het cellulaire niveau verwijderd. Nogmaals, de spieren gaan efficiënter en sneller terug naar een normale elastische staat, waardoor het lichaam sneller herstelt van inspanning.

 

Lees verder: Vochtverlies en het herstel van de vochtbalans

 

Deel dit met je vrienden:

Reacties zijn gesloten.