Het ontstaan van geïoniseerd water.

‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm.

Over de hele wereld bestaan ‘geneeskrachtige waterbronnen’ op unieke locaties, zoals in Delhi (India), Lourdes (Frankrijk), Nordenau (Duitsland) en Tlacote (Mexico). Op deze plaatsen leven mensen niet alleen langer, maar leiden ze ook een gezonder leven.
Hunza Vrouw kopieIn de vorige eeuw bestudeerden Dr. Coanda en Dr.  Flanagan de Hunza bevolking in het Himalayagebergte. De Hunza’s hebben een levensverwachting van meer dan 100 jaar en leven in goede gezondheid. Hunza’s hebben vrijwel geen kanker, degeneratieve ziektes, cariës of botverval en blijven tot op hoge leeftijd robuust en sterk. Uit hun onderzoek kwam naar voren dat het lokale water dat de Hunza’s drinken een unieke hexagonale structuur en  samenstelling heeft en dat dit water voor een groot deel verantwoordelijk is voor hun lange en gezonde leven.

Het gletsjerwater dat de Hunza’s drinken heeft een duidelijk andere viscositeit, oppervlaktespanning, een hoge alkalische pH-waarde en een hoog mineraalgehalte. Bovendien bevat het een grote hoeveelheid actieve waterstof (waterstof met een extra elektron) en heeft het een negatief oxidatie reductie potentieel (-ORP).

De drie belangrijkste gezonde eigenschappen van hun gletsjerwater zijn: antioxiderend (-ORP), micro  geclusterd en alkalisch.Gletsjer Water
Aangezien het onmogelijk is om iedereen te voorzien van dit gezonde gletsjerwater hebben wetenschappers gezocht naar methoden om dezelfde kwaliteit water te produceren. Russische en Japanse wetenschappers zijn erin geslaagd om door middel van ionisatie een water te produceren met dezelfde eigenschappen als het gletsjerwater van de Hunza’s.

Dit geïoniseerde water noemen we Kangen Water®.

Door het drinken van Kangen Water® wordt de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen vergroot. Tevens wordt de verzuring van onze cellen tegengegaan. Daardoor verbetert de kwaliteit van ons leven en wordt het verouderingsproces vertraagd.

Lees verder op pagina: De bijzondere werking van Kangen Water.

 

Deel dit met je vrienden:

Reacties zijn gesloten.