Sterk Zuur Water pH 2,5

Kleur 2.5 72 DPI

> Geen drinkwater

Dit water heeft de eigenschap om sterk te ontsmetten. Gebruik het Sterk Zuur Water om je keukengerei, snijplanken en werkbladen mee schoon te maken en vrij te houden van bacteriën. Ook je handen desinfecteren is heel eenvoudig met pH 2,5. Dit water kan ook worden gebruikt voor commerciële reinigingen.

 

Snijplank Met MesSchoonmaken en desinfecteren

Desinfecteer er messen, snijplanken en vaatdoeken mee. Met dit Sterk Zuur Water reinig en desinfecteer je grondig je badkamer, je keuken of zelfs het hele huis.

 

HygiëneTandenborstel

Desinfecteer je handen, je tandenborstel of gebruik het als mondspoeling. Zet voor het gemak een sprayfles met pH 2,5 in je badkamer.

 

 

 

Bejaarde Vrouw In BedCommerciële schoonmaak

Schoonheidssalons, kapsalons, scholen, crèches, restaurants, kantoren, dierenwinkels, verpleeghuizen en ook andere bedrijven en instellingen profiteren optimaal van het gebruik van Sterk Zuur Water.

 

 

LichaamPsoriasis Hand

Gebruik het antibacteriële pH 2,5 water voor verschillende huidklachten: schimmels, (open) wonden, zweren, doorligwonden, gangreen (koudvuur), wratten, acne, voetschimmel, psoriasis, candida. Het werkt ook als keelspray tegen keelpijn, parodontitis, aften en als mondspoeling na het tandenpoetsen.

 

Kortom: het Enagic® ionisatie apparaat produceert water voor multifunctioneel en dagelijks gebruik.

 

Lees verder: Toepassingen

 

Deel dit met je vrienden:

Reacties zijn gesloten.