Beauty Water pH 5,5 – 6,0

 

Kleur 6 72 DPI

> Geen drinkwater

Dit licht zure water, oftewel Beauty Water, wordt gekenmerkt door haar adstringerende effecten (samentrekken van de huid) en is dus heel erg gezond voor het hydrateren van je huid.

Het is heel goed voor de gevoelige of probleemhuid, zoals psoriasis, huiduitslag, eczeem of een droge huid. Het is geweldig te gebruiken voor lichte reinigingen, hygiëne en schoonheidsverzorging, voor de gezondheid van je huisdier en zelfs om bevroren voedsel de volle smaak te laten behouden!

 

Vrouw Gezicht WassenGezichtsreiniging

De adstringerende eigenschappen van Beauty Water zijn effectief in de verstevig-ing van je huid. Dep met Beauty Water de huid en laat het drogen. Dit water is ook uitstekend als een toner en voor gebruik na het scheren.

 

Haarverzorging

Vrouw Haren Wassen

Gebruik dit water na het wassen van je haar in plaats van een conditioner. Het vermindert klitten en brengt een stralende glans op je haar. Doe Beauty Water in een sprayfles en spray je haar en je gezicht ermee als je onderweg bent.

 

Olivier - KLEIN 72 DPI_SMALLDierverzorging

Spray je huisdier in met dit water en borstel daarna de vacht voor een zacht en glanzend resultaat.

 

 

SchoonmakenVloer Schoonmaken

Verwijder vuil van hardhouten vloeren, keramische tegels, etc. zonder kleverige resten achter te laten.

 

 

VisDiepvriesvoedsel

Spray voedingsmiddelen bij het invriezen in met licht zuur water, zodat het voedsel (ook vis en garnalen) na het ontdooien niet z’n smaak verliest.

 

 

 

Lees verder: Ster Zuur Water pH2,5

Deel dit met je vrienden:

Reacties zijn gesloten.